Mentorværktøjer

Live · Online · Products · Download Mentorværktøjer Online som PDF

2015-11-14 Mentorværktøjer overskrift

mentorknap_koeb mentorknap_login

 

 

 

underoverskrift_er-du-klaedt-på

 

mentorcitat1

 

mentorthumbnail_1

MentorVærktøjer er e-learning værktøjer, der hjælper dig, dine kollegaer og din institution til bedre at åbne de uopnåelige, at hjælpe ramte medmennesker og at bringe livsfuldhed hvor der før var goldt.

E-learningserien består af en række film, af i alt 2 timers varighed, og er et must hvis du eller I vil lykkedes med kommunikationen og skabe menneskelige resultater…

“Caritas” handler om, at man er optaget af den andens vækst og udfoldelse, MentorVærktøjer viser dig hvordan.

Se MentorVærktøjer traileren her.

linjedeler

underoverskrift_ved-sammen-eller-hver-for-sig
Det er ‘Kunsten at spørge’, der afgører om rigtige de udfordringer kommer på bordet. MentorVærktøjer giver dig de spørgsmål du har brug for. Du/I vil blive klædt på til bedre at bemestre de såkaldte “vanskelige samtaler”, der retteligt bør kaldes “de befriende samtaler”, for det er dét det går ud på, at komme igennem til et menneske.

Dén unge mand der ikke tages imod af et samfund, brænder landsbyen ned for at varme sig ved ilden! / Jens Arentzen

mentorcitat2mentorcitat3mentorcitat4linjedeler
stories-humanchannel-overskrift
mentorthumbnail_2STORIES / Human Channel, har som mission at bringe værktøjer, viden og liv til ekskluderede mennesker, belastede systemer og ramte familier, derfor har på opfordring af socialarbejdere, mentorer, vejledere I landets kommuner og NGO’er, udviklet MentorVærktøjer, så den eller de der er optaget af at forvandle, støtte og flytte et sårbart eller socialramt menneske, får dé simple, men effektive værktøjer til at kunne lykkes.
/ HUMAN CHANNEL.

Mennesket fødes ikke med et spejl i hånden og finder ikke ud af, ved at betragte sig selv, hvem han/hun er eller vil være. Et mennesket fødes ind i en social ramme med relationer, og mennesket formes dér, i den mellem-menneskelige relation, dvs. at mennesket igennem andres blikke, får blik for sig selv. Hvis man fx er barn til en forælder med psykiske lidelser, misbrug eller anden dysfunktion, får man selv vanskeligheder! Man uroes, ængstes, og trækker sig oftest, tilbage til sit værelse – væk fra livet. Man får tillidsbånd erroderet; til angst, til stress, ja traumer. Stemning smitter, i generationer.

/ Jens Arentzen 
om STORIES/Human Channels MentorVærktøjer
underoverskrift_kunsten-at-forvandle

mentorthumbnail_3   Med ’MentorVærktøjer’ samler instruktør, underviser og rådgiver Jens Arentzen for første gang dé metoder, værktøjer og råd han har fundet effektive i arbejdet med en rådvild, en udsat – en forladt. Og måske er dét grundkernen i megen moderne lidelse – at der faktisk ikke findes dysfunktion, kun brudte relationer…Formen er instruktørens foretrukne – dont tell it – show it – hvorfor Jens Arentzen filmisk anviser, demonstrerer og ‘spiller’ gennem en serie af korte film de metoder, værktøjer og måder som enhver der arbejder med menneskelig forvandling kan gå lige ud og bruge.

En instruktør véd det; gør ikke andet end at arbejde med masker og mennesket har mange ansigter, mange udgaver af sig selv, mange sig-selv’ere, så at sige… Nogle er frugtbare og livsbringende, og andre er begrænsende, begrænsede – drevet af tvivl, angst eller et ’aftermath’ af hårde eller forladte oplevelser.

underoverskrift_alting-begynder-i-et-moede

mentorknap_koeb

 

Mentor_thumbnails

 

Mentorværktøjer er sponseret af

Center for socialt ansvar Mercantec